الحلوة مشرفه
عدد الرسائل : 781 العمر : 28 العمل/الترفيه : كرة القدم المزاج : فرح نشاط العضو : الدوله : sms : <!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --><form method=\"POST\" action=\"--WEBBOT-SELF--\"> <!--webbot bot=\"SaveResults\" u-file=\"fpweb:///_private/form_results.csv\" s-format=\"TEXT/CSV\" s-label-fields=\"TRUE\" --><fieldset style=\"padding: 2; width:208; height:104\"> <legend><b>My SMS</b></legend> <marquee onmouseover=\"this.stop()\" onmouseout=\"this.start()\" direction=\"up\" scrolldelay=\"2\" scrollamount=\"1\" style=\"text-align: center; font-family: Tahoma; \" height=\"78\">منتدي شلة السلام ( يوسف البطل ) ترحب بكم وتتمني لكم قضاء وقت ممتع و جميل معنا في احلي شله مع احلي اعضاء(( مع تحيات يوسف البطل 1 ))</marquee></fieldset></form><!--- MySMS By AlBa7ar Semauae.com --> الشهره : 0 تاريخ التسجيل : 05/11/2010
| موضوع: الرز بالبن المصري الأحد 14 نوفمبر 2010 - 15:44 | |
| كوب ارز - كيلوونص لبن - علبة لبن مكثف - 2 ملعقة لين بودرة - ملعقة واحد نشا - فصين مستكة - سكر - فانيليا ننقع الرز فى ماء ساخن نص ساعة وبعد كده نرفعه على النار مع كوب واحد ماء + فصين المستكة مع التقليب المستمر وعند الاستواء نضيف اللبن واللبن الكثف ونقلب كويس علشان ميلزقش وبعدين نضيف السكر وبعدين ندوب اللبن البودرة من كوب ماء وندوب معاه النشا ونضيفه للرز ومعاه الفانليا فى الاخر علشان ميمررش ولما يتكاثف نطفى النار ونجهز اطباق التقديم ونغرف الارز ويوضع فى الثلاجة ساعتين ثم يزين بالمكسرات والايس كريم وبالف هنا وشفا ومتنسوش الردود يله دى اول مشاركة ليا معاكم | |
|